Mrt

Tekirağ projesi kapsamında akademik başarı ve devamsızlık sorunu bulunan öğrencilerimize yönelik eğitsel destek ve rehberlik hizmeti okul Rehber Öğretmenimiz Sema GÜRER tarafından verildi. Bu hizmete aileler de dahil edilerek işbirliği yapılması sağlandı.

Mrt

4. Sınıf öğrencilerimizin bir üst kademeyle ilgili beklentilerini ölçmek amacıyla okul rehberlik servisimiz tarafından anket düzenlendi. Çıkan sonuçlar değerlendirildi ve ortaokul kadememizle paylaşıldı.

Mrt

Okul mescidimiz Memnune ALEMDAR öğretmenimiz tarafından oluşturuldu ve ibadete hazırlandı.

Ock

Dilek ve öneri kutumuzdan çıkan isteklerinizi değerlendiriyoruz. Bize en fazla gelen istek taşınma sonrası uzun süre faydalanamadığımız kütüphanemizin tekrar açılmasıydı. Öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte bunu gerçekleştirdik.

Ock

Ocak ayının değerleri "Sevgi ve Saygı" konusunda öğrencilerimizin getirdiği şiirler ve çalışmalardan seçilenler okul panomuzda sergilendi. Tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Tekirağ projesi kapsamında okulumuzu ziyaret edip bilgi alışverişinde bulunan İrfan Macar İlkokulu Müdür Yardımcısı Sayın Hasan TOKDEMİR'e 3.sınıf öğretmeni Sayın Mehmet TANK öğretmenimize ve rehberlik öğretmeni Sayın Güren ERGENE öğretmenimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Geleneksel sporlarımızın hatırlatılması amacıyla Tekirağ projesi kapsamında okulumuzda Ata Sporlarımız panosu hazırlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Engelli bireylerimizin desteklenmesi, toplumsal farkındalığın arttırılması ve hayatlarının kolaylaştırılması amacıyla sınıflarımızda etkinlikler yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun tadilatının yavaş yavaş tamamlanmasıyla birlikte geçtiğimiz yıllarda Tekirdağ Kodluyor projesi kapsamında kurulan STEM ve Kodlama, Akıl ve Zeka atölyelerimiz tekrar aktif bir şekilde kullanılmaya devam edilecektir.

Ara

Okulumuzda Okulum Temiz belgemiz 03.09.2022 tarihine kadar geçerliliğini korumaktadır. Beslenme Dostu Okul Projesi başvurumuzu yaptık.

Ara

Öğrencilerin okula uyum ve aidiyet duygularını ölçen anketler öğrencilerimize uygulanmıştır.

Ara

Okulumuzda el yıkama, hijyen, ağız ve diş sağlığı semineri düzenlenmiş öğrenciler bilgilendirilmiştir. Bu konuda veiler de bilgilendirilmiştir.

Ara

Okulumuz EBA Portalı aktif olarak kullanılmaktadır. Öğretmenlerimiz içerik yüklemeye devam etmekte, öğrencilerimiz de aktif bir şekilde kullanmaya devam etmektedir.

Ara

Erasmus K101 hareketliliğine okulumuz tarafından başvuru yapılmıştır ve sonuçları beklenmektedir.

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü anıldı ve 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda kutlandı.