Haz

Bakanlığımız tarafından tavsiye edilen filmlerden biri olan Üç Aptal(3 İdiots) filmi öğrencilerimize seyrettirildi ve değerlendirmesi yapıldı.

May

2021-2022 yılı Tekirdağ İl Milli Eğitim  Konsorsiyum Ortaklığında, Okulumuz 2 Öğretmen ve 6 Öğrenci ile Avrupa da bir okulda iş başı gözlem hakkı kazanmıştır.

May

Okulumuzdaki İYEP Uygulamaları kurulan komisyonlar tarafından her yıl düzenli olarak takip edilmektedir.

May

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim  Öğretim  yılında Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri Kapsamında gerçekleştirilen eğitimlerin raporuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Dosyaya Ulaşmak İçin Tıklayın.

May

Öğrencilerimiz  ilçe ve il düzeyinde yapılan tüm yarışmalara katılım sağlamaktadırlar. 4. Sınıf öğrencilerimizden Alara Cengiz  istiklal marşını güzel okuma yarışmasında il 1. Olmuştur. İlçede çok fazla derece alan okul olmanın gururunu yaşıyoruz. İlçe düzeyinde alınan derecelerden küçük bir bölümünü örnek olarak sitemize attık.

May

Okulumuzda bulunan Okul Tarihçesi, Atatürk Köşesi ve Şeref Köşesinin bakımları yapıldı ve eksikleri tamamlandı. Hizmetlilerimize ve İsmail Meriç öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun gerek web sitesi gerekse sosyal medya hesapları sürekli güncel tutulmaktadır. Bunun sonucunda da web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız velilerimiz tarafından etkin bir şekilde takip edilmektedir. Okulumuzu sosyal medyadan takip ederek eğitim öğretimin bir parçası oldukları için velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda öğretmenlerimize memnuniyet anketi düzenlenmiştir. Çıkan sonuçlar değerlendirilmiş ve rapor haline getirilmiştir. Bunun sonucunda öğretmenlerimiz genel olarak çalışma ortamından memnun gözükmektedir. Çıkan sonuçlarda öğretmenlerimiz tarafından eksik görülen alanlarda iyileştirme çalışmaları yapılabilmesi için önerileri alınmıştır.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimize öğretmenleri tarafından deprem anında nasıl davranılması gerektiği eğitimi verildi. Ayrıca eğitimin sonunda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz, Müzik Öğretmeni Suzan UZUN başkanlığında bir koro gösterisi sergilediler. Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ferdi AKDENİZ'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan kutlama programı şiirler, şarkılar ve video gösteri devam ederek okulumuz konferans salonunda tüm öğrencilerimize sergilendi. İlkokul öğretmenlerimiz kendi sınıflarına ait panolarda, ayrıca 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ile ilgili programında görevli öğretmenlerimiz okul giriş kapısının önündeki panoda günün anlam ve önemiyle ilgili bilgiler ve resimler sergilediler. Okulumuz, İlçemiz geneli düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günüyle ilgili resim ve şiir dallarında yarışmaya katıldılar.

Nis

İlçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına okul olarak katılım sağladık. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Geçtiğimiz yıl eTwinning Avrupa kalite etiketi alan okulumuzda bu yıl da Ramazan AKBAŞ, Murat AKDENİZ ve Gülşah BÖREKÇİ koordinatörlüğünde devam etmektedir.

Mrt

Öğretmenlerimizin kurum kültürüyle ilgili beklentileri göz önünde bulundurularak yardımlaşma ve dayanışmayı arttırıcı etkinlikler okulumuzda devam etmektedir.

Mrt

Okulumuzda klasik eğitimin dışında sosyal etkinlikler, sportif faaliyetler ve yarışmalar, akıl ve zeka oyunları etkinlikleriyle öğrencilerimizin becerileri geliştirilmeye devam edilmektedir.