Eyl

Sevgiyle, özlemle, heyecanla kavuştuğumuz okulumuzda #ilköğretimhaftası nı coşkuyla kutlandık. #Okullarkapanmasın... Programda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm eğitim neferlerinin güzel bir eğitim öğretim yılı geçirmesini diliyoruz.

Haz

Okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlanmıştır. Okulumuzda uygulanması planlanan faaliyetler şunlardır:

Haz

İSTİKLÂL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET ÂKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ'NÜN 100. YIL DÖNÜMÜ KAPSAMINDA MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMΠ İLKOKULLAR ARASINDA DÜZENLENEN MEKTUP YARIŞMASINDA DERECEYE GİREREK 1000 TL ÖDÜL KAZANAN ÖĞRENCİMİZ ZEYNEP BUĞLEM ANDAÇ'I VE DESTEKLERİNDEN DOLAYI MEHMET KIZILDAĞ ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

May

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıktığı, Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı tarihtir 19 Mayıs 1919.

19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. (Mustafa Kemal ATATÜRK)

May

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen  #Siberayla23Nisan SİBER DÜNYADA DURU TÜRKÇE KULLANIMI yarışmasında ülke genelinde ikinci olan 3/A sınıfı öğrencimiz Merve TINMAZ'ı ve üçüncü olan Zeynep Buğlem ANDAÇ'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen  #Siberayla23Nisan resim yarışmasında ülke genelinde üçüncülük kazanan 3/A sınıfı öğrencimiz Merve TINMAZ'ı tebrik ediyoruz.

Yarışma sonuçları için : https://www.instagram.com/tv/COSoJC6D1eF/?igshid=1j19vvoaqb38j

Nis

Malkara Kaymakamımız Sayın Kerem Süleyman Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin kuruluşunun 101. Yıldönümünü etkinlikleri kapsamında  Malkara Kaymakamlık Makamını okulumuz 3. Sınıf  Öğrencilerinden Zeynep Buğlem ANDAÇ' a temsili olarak bıraktı.

İlçe Belediye Başkanı ile yapılan görüşme sonrasında dünyada covid hastalığı olması ve bu nedenle sokak hayvanlarının bakım ve ihtiyaçlarının giderilmesi ile ilgili ortak bir çalışma yapılarak ihtiyaçlarının karşılanacağını beyan ederek tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı.

Nis

Malkara Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin kuruluşunun 101. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Atatürk ve Ulusal Egemenlik" Konulu Şiir Yazma Yarışması sonucunda dereceye giren  öğrencilerimiz Kayla Naz AKDENİZ ve Ceylin ERKİRAZ ödüllerini Malkara Belediye Başkanı Sayın Ulaş Yurdakul elinden aldılar.

Öğrencilerimiizi tebrik ediyor, Organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

Covid-19 salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin kuruluşunun 101. Yıldönümü kutlaması çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin kuruluşunun 101. Yıldönümü dolayısıyla Malkara'da, 23 Nisan 2021 Cuma günü saat 9.00'da Atatürk Anıtı önüne çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde, asgari sayıda katılımla gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali SARAÇ tarafından sunulmasıyla başlayan tören, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm aziz şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program son buldu.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerime teşekürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın Kabulünün 100.Yıldönümü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Etkinlikleri kapsamında Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması"nda Tekirdağ il ikincisi olarak bizleri onurlandıran 3/C sınıfı öğrencimiz Alara Cengiz'i tebrik ediyoruz.

Öğretmenimiz Ramazan AKBAŞ,Hatice NEGİZ ve Temel SIRACA ya desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum.

Velilerimizden örnek davranış

#Gününmutluluğu

Velilerimiz okul bahçemizde vakit geçiren gençlerle birlikte her tarafı temizlediler. Yanımızda olduklarını hissettiren değerli velilerimize ve gençlerimize desteklerinden dolayı gönülden teşekkür ediyor, örnek davranışlarından dolayı kutluyorum.

#sahipçık dedik şimdi #İyikivarsınız diyoruz.

Okulumuza döneceğimiz günü özlemle bekliyoruz.

Haydar DURMAZ

Mrt

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınan kararlar doğrultusunda her alanda olduğu gibi eğitim ve öğretimde de il bazlı olarak yerinde karar uygulamasına başlanılmıştır.    Bu kapsamda, 2 Mart Salı günü itibariyle tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8 ve 12. sınıflarda ülke genelinde yüz yüze eğitime başlanılacaktır.