Nurten Hüsnü Pullukçu İlkokulu

Adres
CAMİ ATİK MAH. FİLİZ SK. NURTEN HÜSNÜ PULLUKCU ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 12 MALKARA / TEKİRDAĞ
Vizyon
VİZYON Cumhuriyetin temel kazanımları ve Türk Milli Eğitim amaçları doğrultusunda; eğitim-öğretim alanında kabul gören, yeni değerler ve uluslar arası standartlar çizgisinde; modern teknolojisinin eğitimde kullanılabilecek tüm araç ve gereçleri ile donatılmış eğitim öğretim ortamlarıyla birlikte; çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş, ailesine-çevresine-milletine yararlı, kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ve başarısı ile ilköğretimde lider bir okul ve ülkemizin aydınlık geleceği olmaktır.
Misyon
MİSYON Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı ve çağdaş,Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen,Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan ve yerine getiren, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen; olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, insan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, bilgi-teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, Türk Milleti’ni çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Başarılar
BAŞARILAR * 2012-2013 Malkara Satranç Çocuk Ligi´nde birincilik ve ikincilik 2013-2014 Cumhuriyet Koşusunda iki üçüncülük Kurtuluş koşusunda 1.cilik ve 3.cülük
Saatler
PAZARTESİ: 08.40-14.30 SALI:08.40-16.10 ÇARŞAMBA:08.40-16.10 PERŞEMBE:08.40-16.10 CUMA:08.40-14.30